Handlekurven (0)

Vilkår og betingelser for bruk

MIRAME Interiør & Design AS har utviklet en nettbutikk som har som formål å tilby salg av møbler og interiørartikler gjennom Internett. Selskapets navn er MIRAME Interiør & Design AS, med organisasjonsnummer: 913 694 104. Selskapet er registrert i Merverdiavgiftsregisteret og Foretaksregisteret.
Dette nettstedet er designet og utviklet av MIRAME Interiør & Design AS som forbeholder seg retten til å gjøre nødvendige og hensiktsmessige endringer på denne nettsiden uten varsel.

 

Tilgang og bruk av innhold

 Brukeren forplikter seg til å bruke nettside i samsvar med bestemmelsene i loven av å avstå fra å bruke de ulike nettsidene for aktiviteter som strider mot norsk lov.

 

Opphavsrett og varemerker

Det eksisterer Copyright på all informasjon som finnes på dette nettstedet. Dette gjelder alt fra elementer av grafisk design, bilder, indekser og kildekoden i både HTML, Javascript og PHP. 
Alle merker og varer som presenteres på dette nettstedet er beskyttet av varemerkeloven.

 

Google Analytics

Dette nettstedet bruker Google Analytics, en tjeneste for web baserte selskaper levert av Google, Inc. Google er registrert i Delaware med hovedkontor i 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (California), CA 94043, USA ("Google"). Google Analytics bruker "cookies", dette er en liten kode som lagres som en tekstfil på din pc. Gjennom denne koden kan informasjon fra den pc-en som besøker hjemmesiden lagres og oppbevares til neste gang nettsiden besøkes av den samme pc-en.
Informasjonen om ditt nettstedet, inkludert IP-adressen sendes til Google og lagres på deres servere i USA. Google vil bruke denne informasjonen på våre vegne for å spore bruk, lage rapporter om aktiviteten på nettstedet og yte andre tjenester knyttet til aktiviteten.
Google kan også overføre denne informasjonen til tredjeparter når det kreves av lov eller dersom slike tredjeparter behandler informasjonen på vegne av Google. Google vil ikke knytte din IP-adresse med andre data som oppbevares av Google. Du kan alltid nekte behandling av data eller informasjon, hindre bruken av cookies ved å velge de riktige innstillingene på nettleseren din, men du bør vite at dette kan føre til at du ikke er i stand til fullt ut å bruke alle funksjonene på nettstedet vårt. Ved å bruke www.dekorativtspeil.com, samtykker du til behandling av informasjon fra Google som beskrevet ovenfor.

 

Coockies

For å fremme den beste kjøpsopplevelse for brukeren, i vår nettbutikk, er Cockies brukt. De samler inn informasjon, utvide funksjonalitet og generelt bidra til å forbedre de tjenestene vi leverer. Noen er strengt nødvendig for driften av butikken, andre tillater oss å forbedre ytelsen, analysere bruken og brukeropplevelse generelt.

 

Garantier og refusjoner

Under Garantier og angrerett, finner du all informasjon iht. forbrukerrettigheter.

Kontakt Oss

 Epost kundeservice: mirame@mirame.no

Telefon kundeservice: 908 22 143 (17.00 – 19.00)

sikker handel med

© 2015 Mirame